HAKUOHJEET

Koodikärpät on suunnattu 15-17-vuotiaille nuorille, joilla on käytössään Oulun kaupungin kesätyöseteli. Katso kesätyöseteliin liittyvät ohjeet tästä linkistä.

Koodikärpissä työskennellään 2 viikon ajan 30h/vk. Kesätyöjakso aloitetaan jonakin maanantaina 4.6. – 27.7.2018 välisenä aikana. Ensimmäinen mahdollinen aloituspäivä on maanantai 4.6. ja viimeinen 16.7. Tapahtuma järjestetään Oulun yliopistolla, Fab Labin läheisyydessä.

Jos sinulla ei ole kesätyöseteliä (olet yli 18-vuotias tai et asu Oulussa), voit silti tulla mukaan Koodikärppiin harrastamaan. Olethan silloin yhteydessä sähköpostitse info@koodikarpat.com ja kerro milloin ja mitä haluaisit tulla opettelemaan, niin olemme sinuun yhteydessä.

HAKUAIKA on päättynyt

Hakeminen Koodikärppiin tapahtui aikavälillä

1.3 – 30.4.2018

Hakijoita on ollut reilusti yli odotusten.

HAKUPROSESSI

  • Haku tapahtuu pikaduuni.fi palvelun kautta. Linkki hakemukseen löytyy tämän sivun lopusta.
  • Hakemusta lähettäessäsi valitse ensin ”Haluan Koodikärpille töihin”. Valitse sitten valikosta sinua kiinnostavat tehtävät (voit valita useamman kuin yhden).
  • Vapaa oma kuvaus -kentässä kerro itsestäsi seuraavat asiat:
  1. Mitä haluaisit Koodikärpissä päästä tekemään
  2. Mahdollinen aikaisempi kokemus
  3. Minä maanantaina 4.6.-27.7. välillä haluat aloittaa kahden viikon kesätyöjakson

Liitä hakemukseen myös CV, josta käy ilmi aikaisemmat työkokemukset ja/tai harrastukset sekä koulutuksesi.

  • Rekrytointiprosessi on ulkoistettu Sijaishaltijalle. Sijaishaltijan edustaja haastattelee hakijat ja Koodikärppien järjestäjät valitsevat haastattelun perusteella kesätyöntekijät.

Tärkein kriteerimme on innostus alaa kohtaan ja halu oppia, aiempaa kokemusta ei tarvita!

  • Rekrytoinnissa etusijalla ovat ensimmäistä kertaa Koodikärppiin hakevat nuoret. Paikkoja on kuitenkin myös jo aiemmin osallistuneille.
  • Kesätyöhön valitut henkilöt tekevät työsopimuksen Sijaishaltijan kanssa ja toimittavat Sijaishaltijalle tarvittavat dokumentit (kesätyösetelin sekä verokortin). Ensimmäistä kertaa kesätyöhön tulevalle nuorelle Sijaishaltija pitää perehdytyksen yleisiin työelämän käytäntöihin.
  • Kaksi viikkoa ennen kesätyön alkua Koodikärpistä ollaan yhteydessä ja annamme osallistujille kaikki tarvittavat tiedot liittyen kesätyön käytännön järjestelyihin.
HAE KOODIKÄRPPIIN