Koodikärpät-kerho

Huom! Web-ohjelmointikerho siirretään 16.4 lähtien luokkaan MA343. Katso alla olevasta kartasta uusi sijainti.

Tule oppimaan robotiikkaa ja ohjelmointia

Keväällä 2019 järjestetään ensimmäistä kertaa Koodikärpät-kerhoja. Kerhoissa pääset tekemään mielenkiintoisia projekteja osaavien opettajien ohjauksessa. Voit vaikkapa rakentaa robotin, koodata pelin tai tuunata pyöräsi RGB-ledeillä. Käytössäsi ovat Oulun yliopiston parhaat työkalut Fab Labissa ja mikrotyöluokissa. Koodikärpät-kerhot ovat maksuttomia, eivätkä vaadi aiempaa osaamista. Voit siis tulla kerhoihin tutustumaan ja oppimaan uutta!

Koodikärpät-kerhoihin voit lähteä mukaan koska tahansa. Suosittelemme oman tietokoneen käyttöä, mutta jos sinulla ei ole käytössäsi omaa konetta me lainaamme sen sinulle. 

Ja mikä parasta, kerhoista on myös hyötyä. Käymällä neljä kertaa Koodikärpät-kerhossa olet etusijalla hakiessasi kesän 2019 Koodikärppiin! Haku Koodikärppien kesätyötapahtumaan on auki 30.4.2019 asti! 

Koodikärpät-kerhoissa voit halutessasi suorittaa yliopiston kursseja. Ohjelmoinnin alkeet -kurssia (521141P) voit tulla suorittamaan koska tahansa Ohjelmointikerhoon ja kurssia Digitaalisen valmistuksen perusteet (521159P)  voit puolestaan suorittaa Robotiikkakerhossa.  Kurssit ovat tarjolla erillisopinto-oikeudella ja niistä saatavat opintopisteet voidaan sisällyttää tietotekniikan, sähkötekniikan tai tietojenkäsittelyn kandidaatintutkintoihin mikäli opiskelija tulee opiskelemaan Oulun yliopistoon.

Aikataulu

Robotiikkakerho: tiistaisin ja torstaisin klo 16-19 Fab Lab, Oulun yliopisto

Ohjelmointikerho: tiistaisin klo 16-19, Oulun yliopistolla. Android- ja web-ohjelmointi järjestetään luokassa MA343 ja peliohjelmointi luokassa TS137.  

Kerhoja järjestetään joka viikko ja mukaan voit lähteä  ja ilmoittautua koska tahansa. Ilmoittaudu kerhoihin alla olevasta linkistä! 

Jos tulet ohjelmointikerhoon Android-ohjelmointia varten, otathan mukaasi Android-laitteen ja laturin.

Molemmat kerhot järjestetään viimeisen kerran tiistaina 23.4.

Missä kerhot pidetään?

Robotiikkakerho järjestetään Oulun yliopiston Fab Labissa. Fab Lab sijaitsee 1. kerroksessa Koneenkadulla. Fab Labin löydät saapumalla Oulun yliopistolle 2T-pääovista, Erkki Koiso-Kanttilan kadun puolelta.

Ohjelmointikerhon Android-ohelmointi järjestetään Oulun yliopistolla luokassa MA343. Luokka sijaitsee 3. kerroksessa ja Fab Labiin nähden yliopiston toisella puolella. Luokan MA343 löydät saapumalla yliopistolle, joko Kaitoväylän puolelta J-ovesta tai Erkki Koiso-Kanttilan kadun puolelta 2T-pääovista ja kävelemällä katua pitkin suoraan yliopiston toiselle puolelle. Web- ja Peli-ohejlmointi järjestetään luokassa TS137. Luokan TS137 löydät Oulun yliopiston Tietotalosta. Jos et löydä luokkaa, ohjaajamme auttavat mielellään.  

Ilmoittaudu mukaan kerhoihin

ILMOITTAUDU NYT

Ohjaajat

 

Rene Orosz

Ohjelmointikerho 

rene.orosz@buutti.com

+358 45 787 12473

Joonas Patana

Robotiikkakerho

+358 46 600 4080