Ohjaajaksi koodikärppiin?

Etsimme nyt osa-aikaisia kerho-ohjaajia robotiikka- ja ohjelmointikerhoihin syksylle 2019. Robotiikkakerhon ohjaajan toivomme aloittavan tehtävässä marraskuussa 2019.  

Kerho-ohjaajana työtehtäväsi sisältävät yläkoulu- ja lukioikäisten nuorten ohjaamista ja opettamista erilaisissa ohjelmointi- ja robotiikkaprojekteissa. Ohjaat nuoria esimerkiksi 3D-tulostamisessa tai yksinkertaisten nettisivujen ja mobiilisovellusten ohjelmoinnissa.  Lisäksi työtehtäviisi kuuluu yhteistä suunnittelutyötä muiden ohjaajien kanssa. Työaikasi on 0-8 tuntia viikossa, kahtena tai kolmena päivänä. Ohjaustunnit painottuvat arki-iltoihin ja kerhot järjestetään Oulun yliopistolla, joten työ sopii loistavasti esimerkiksi opiskelijalle.

Mitä toivomme sinulta: 

  • Olet sosiaalinen ja valmis ohjaamaan nuoria
  • Sinulla on osaamista yhdestä tai useammasta seuraavista aiheista:
    • Robotiikkakerho: 2D-suunnittelu ja laserleikkaus, 3D-mallinnus, 3D-tulostus, Robotiikka ja elektroniikka (+dronet), Arduino-ohjelmointi
    • Ohjelmointikerhot: Java, Android, HTML, CSS, JavaScript tai React (vähintään Reactin perusteet)
  • Aikaisempi kokemus ohjaajana toimimisesta ei ole välttämätöntä, mutta se katsotaan eduksi

Lähetä hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian. Kerro hakemuksessa mihin kerhoon haet ohjaajaksi ja millaista aiempaa osaamista sinulla on kerhojen aiheisiin liittyen. Hakuaika on päättynyt.

 

Kysy roolista tai lähetä hakemuksesi!

Sonja Mehtälä

+358 45 78749896

sonja.mehtala(at)buuttiedu.com