OHJELMOINTI

Haluaisitko oppia koodaamista? Koodikärpissä pääset tutustumaan ohjelmointiin itseäsi kiinnostavan projektin parissa. Voit harjoitella pelikehittämistä, web-kehittämistä, web-applikaatioiden tekemistä tai Android-mobiiliapplikaatioiden tekemistä. Käytännössä pääset siis tekemään pelejä, nettisivuja ja puhelinapplikaatioita. Opeteltavia teknologioita ovat esimerkiksi C#, Unity, HTML ja JavaScript. Et tarvitse lainkaan aiempaa kokemusta koodaamisesta, ja jos sitä jo löytyy pääset oppimaan paljon lisää.

ROBOTIIKKA

Kiinnostaako sinua esimerkiksi elektroniikka tai erilaiset robotiikka-ratkaisut? Koodikärpissä pääset kokeilemaan esimerkiksi 3D-mallinnusta ja -tulostamista, piirisuunnittelua ja Arduino-ohjelmointia. Käytännössä voit esimerkiksi toteuttaa transformer-pienoismallin tai jonkin muun elektronisen laitteen. Ennakko-osaamista ei tarvita ja pääset itse ideoimaan minkälaisen laitteen tai koneen haluat rakentaa!

GRAFIIKKA

Oletko hyvä piirtämään? Haluaisitko tehdä jotain visuaalista ja luovaa? Koodikärpissä pääset hyödyntämään taiteellisuuttasi esimerkiksi peligrafiikkojen tekemisessä. Opit esimerkiksi Photoshopin ja Blenderin käyttöä ja pääset kokeilemaan piirtoalustan käyttöä. Taidemaalari sinun ei kuitenkaan tarvitse olla. Koodikärpissä tulet huomaamaan, kuinka tekniikan alan työt tarjoavat mahdollisuuden oman luovuuden kehittämiseen.

hae mukaan